Mo Gallini
Data urodzenia: 1966-02-15
Miejsce urodzenia: Miami, Floryda, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Bandyta (gościnnie)
6.2 2009 Bandyta (gościnnie)
6.0 2009 Bandyta (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Daniel (gościnnie)
7.3 2004 Mitch Barrett (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Bandyta (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Bandyta (gościnnie)
6.4
I stanie się koniec
End of Days
1999 Bandyta (gościnnie)
4.7 1998 Bandyta (gościnnie)
7.4 1997 Bandyta (gościnnie)
8.5 1996 Bandyta (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Bandyta (gościnnie)
7.7
Karmazynowy przypływ
Crimson Tide
1995 Bandyta (gościnnie)
7.0 1995 Bandyta (gościnnie)
7.6 1993 Bandyta (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Bandyta (gościnnie)
7.3 1990 Bandyta (gościnnie)
7.4 1990 Bandyta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mo Gallini filmy Mo Gallini najlepsze filmy Mo Gallini zdjęcia Mo Gallini galeria Mo Gallini biografia Mo Gallini nominacje Mo Gallini nagrody i wyróżnienia Mo Gallini filmografia Mo Gallini aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.