Mo Gaffney
Data urodzenia: 1958-11-05
Miejsce urodzenia: San Diego, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dyrektor castingu (gościnnie)
8.2 2011 Christine Dowling (gościnnie)
8.3 2011 Christine Dowling (gościnnie)
10.0 2010 Dyrektor castingu (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Laine Fairfax (gościnnie)
7.0 2003 Dyrektor castingu (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Dyrektor castingu (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Dyrektor castingu (gościnnie)
10.0 2000 Dyrektor castingu (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dyrektor castingu (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Joanne Stupac (gościnnie)
6.6
Sekrety Weroniki
Veronica's Closet
1997 Dyrektor castingu (gościnnie)
6.2 1996 Dyrektor castingu (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Dyrektor castingu (gościnnie)
8.1
Naga Prawda
Naked Truth, The
1995 Dyrektor castingu (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Dyrektor castingu (gościnnie)
8.0
Absolutnie fantastyczne
Absolutely Fabulous
1992 Dyrektor castingu (gościnnie)
6.7
Cudze pieniądze
Other People's Money
1991 Dyrektor castingu (gościnnie)
5.4 1991 Dyrektor castingu (gościnnie)
7.8
Stan łaski
State of Grace
1990 Dyrektor castingu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mo Gaffney filmy Mo Gaffney najlepsze filmy Mo Gaffney zdjęcia Mo Gaffney galeria Mo Gaffney biografia Mo Gaffney nominacje Mo Gaffney nagrody i wyróżnienia Mo Gaffney filmografia Mo Gaffney aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.