Mitsuo Iwata
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Maskotka na festiwalu trupów (głos) (
7.1 2011 Sani (głos)
8.1 2010 Ungaikyou (głos)
7.8 2010 Comet-kun (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Marchosias (głos)
8.8 2009 Yoshio Iwamura (głos) (gościnnie)
8.6 2009 Harusen (głos)
7.9 2007 Marchosias (głos)
6.8 2007 Ichiro Binkan (głos)
8.1 2007 Akane Himegami (głos)
7.1 2007 Minirobo (głos)
8.0 2007 Starszy mężczyzna (głos) (gościnnie)
7.9 2006 Gan-chan (głos)
8.2 2006 Marchosias (głos)
10.0 2006 Dorodoron (głos)
8.3 2006 Arystar Krory (głos)
7.7
Paprika
Papurika
2006 Tsumura Yasushi (głos)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Marchosias (głos)
6.5 2005 Ichiro Binkan (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Gan-chan (głos) (gościnnie)
8.1 2005 Bucchi (głos)
8.5 2004 Tanabe (głos)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Mitsuo Iwata (głos)
7.1 2004 Nichola Vacheron (głos)
7.5
Daphne
Hikari to Mizu no Daphne
2004 Ben Hanaoka (głos)
7.3 2003 Hyosuke Magumo (głos)
5.0 2003 Kouichirou Sako (głos)
7.5 2002 Hyosuke Magumo (głos)
8.5 2002 Incho (głos)
8.6 2001 Atsushi Kurata (głos)
8.4 2001 Pyoro (głos)
9.0 2001 Vincent (głos)
8.0 2001 Zephel (głos)
7.9 2000 Pyoro (głos)
9.0 2000 Zephel (głos)
8.2 1999 Itsuki Takeuchi (głos)
5.5 1999 Izak (głos)
7.0 1999 Dispel (głos)
8.3 1999 Emporio Ivankov (Mężczyzna) (głos)
9.0 1997 Mike Sounders XIII (głos)
0.0 1996 Wataru Morooka (głos)
7.3 1994 Kakimaro Someya (głos)
7.0 1993 Kojiro Sakei (głos)
5.0 1991 Mitsuru Ikeda (głos)
8.0 1988 Shôtarô Kaneda (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mitsuo Iwata filmy Mitsuo Iwata najlepsze filmy Mitsuo Iwata zdjęcia Mitsuo Iwata galeria Mitsuo Iwata biografia Mitsuo Iwata nominacje Mitsuo Iwata nagrody i wyróżnienia Mitsuo Iwata filmografia Mitsuo Iwata aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.