Mitsuko Horie
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Jessie (MacIntyre) Gleeson (głos)
8.3 2007 Suzunosuke Kondou (głos)
7.0 2003 Miyuki Moriki (głos)
8.0 1998 Królowa Krainy Luster (głos)
0.0 1996 Remi
8.0
Czarodziejka z Księżyca
Bishôjo senshi Sailor Moon Sailor Stars
1996 Sailor Galaxia (głos)
8.8
Tajemniczy opiekun
Watashi no ashinaga ojisan
1990 Judy Abbott (głos)
7.8
Dragon Ball: Wielka tajemnicza przygoda
Doragon bôru: Makafushigi dai bôken
1988 Upa (głos)
8.6
Baśnie Braci Grimm
Grimm meisaku gekijô
1987 Kopciuszek (głos) (narrator)
8.0 1986 Pollyanna (głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Upa (głos)
7.7
Mała księżniczka
Shôkôjo Sera
1985 Donald (głos)
8.6 1983 Yaeko 'Yakko' Mitamura (głos)
7.7 1981 Tsuntsunodanoteiyuugou Tsun (głos)
9.0 1980 Lalabell (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mitsuko Horie filmy Mitsuko Horie najlepsze filmy Mitsuko Horie zdjęcia Mitsuko Horie galeria Mitsuko Horie biografia Mitsuko Horie nominacje Mitsuko Horie nagrody i wyróżnienia Mitsuko Horie filmografia Mitsuko Horie aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.