Mitch Pileggi
Data urodzenia: 1952-04-05
Miejsce urodzenia: Portland, Oregon, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Debbie Andrews (13.12.1978 - 02.07.1984, rozwód); 2. Arlene Warren (od 1996), córka Sawyer (ur. 24.05.1998)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Larry Jennings (gościnnie)
7.7 2009 Hans Brauer (gościnnie)
7.9 2008 Larry Jennings (gościnnie)
7.9 2008 Larry Jennings (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Earnest Darby
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Larry Jennings (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Samuel Campbell (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Larry Jennings (gościnnie)
7.5 2005 Larry Jennings (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Larry Jennings (gościnnie)
6.4 2004 Larry Jennings (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Larry Jennings (gościnnie)
6.9 2003 Larry Jennings (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Larry Jennings (gościnnie)
7.6
Samotni Strzelcy
Lone Gunmen, The
2001 Larry Jennings (gościnnie)
6.2
Charlie Cykor
Gun Shy
2000 Larry Jennings (gościnnie)
7.4
Obława
Takedown
2000 Larry Jennings (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Happy Harry Desmond (2006) (gościnnie)
8.7 1999 Larry Jennings (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Larry Jennings (gościnnie)
7.3 1998 Larry Jennings (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Bull (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Larry Jennings (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Larry Jennings (gościnnie)
5.5
Wampir w Brooklynie
Vampire in Brooklyn
1995 Larry Jennings (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Larry Jennings (gościnnie)
7.8 1994 Larry Jennings (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Walter Skinner
7.0
Nagi instynkt
Basic Instinct
1992 Larry Jennings (gościnnie)
8.8 1991 Larry Jennings (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Larry Jennings (gościnnie)
7.5 1990 Larry Jennings (gościnnie)
7.6 1989 Larry Jennings (gościnnie)
7.7 1989 Larry Jennings (gościnnie)
5.8 1988 Larry Jennings (gościnnie)
7.0 1987 Larry Jennings (gościnnie)
7.6 1984 Larry Jennings (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Larry Jennings (gościnnie)
6.8 1981 Larry Jennings (gościnnie)
5.7 1978 Larry Jennings (gościnnie)
0.0

0 Larry Jennings (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mitch Pileggi filmy Mitch Pileggi najlepsze filmy Mitch Pileggi zdjęcia Mitch Pileggi galeria Mitch Pileggi biografia Mitch Pileggi nominacje Mitch Pileggi nagrody i wyróżnienia Mitch Pileggi filmografia Mitch Pileggi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.