Missy Gold
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 1979 Stacy Willow (gościnnie)
8.5 1979 Katherine 'Katie' Olivia Gatling
6.2 1979 Rachael McCall (gościnnie)
10.0 1978 Nancy (gościnnie)
7.7 1977 Missy Appleton (gościnnie)
7.0 1976 Mary Armagh jako dziecko

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Missy Gold filmy Missy Gold najlepsze filmy Missy Gold zdjęcia Missy Gold galeria Missy Gold biografia Missy Gold nominacje Missy Gold nagrody i wyróżnienia Missy Gold filmografia Missy Gold aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.