Missy Doty
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Angela / Pielęgniarka Angie (gościnnie)
8.2 2011 Jess (gościnnie)
8.3 2011 Jess (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Vonetta (gościnnie)
5.6 2007 Vonetta (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Vonetta (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Vonetta (gościnnie)
7.8
Partnerki
Huntress, The
2000 Vonetta (gościnnie)
9.0 1999 Vonetta (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Vonetta (gościnnie)
8.9 1996 Vonetta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Missy Doty filmy Missy Doty najlepsze filmy Missy Doty zdjęcia Missy Doty galeria Missy Doty biografia Missy Doty nominacje Missy Doty nagrody i wyróżnienia Missy Doty filmografia Missy Doty aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.