Mirosława Maludzińska
Data urodzenia: 1942-01-01
Miejsce urodzenia: Prząsław, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Starsza pani (gościnnie)
7.6 2010 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
7.3 2010 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
6.7 2010 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
8.1 2008 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
7.1 2008 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
4.3 2007 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
4.6 2007 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
4.5 2006 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
6.7 2005 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
6.9 2004 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
5.3 2002 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
3.8 2001 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
7.3 1989 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
6.5 1988 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
7.6 1988 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
7.3 1987 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Gospodyni w domu lekarza Witolda Bieleckiego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosława Maludzińska filmy Mirosława Maludzińska najlepsze filmy Mirosława Maludzińska zdjęcia Mirosława Maludzińska galeria Mirosława Maludzińska biografia Mirosława Maludzińska nominacje Mirosława Maludzińska nagrody i wyróżnienia Mirosława Maludzińska filmografia Mirosława Maludzińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.