Mirosława Krajewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Sąsiadka
4.5
Kapitan Biceps
Captain Biceps
2010 Atomowa Babcia (polski dubbing)
5.6 2009 Starsza pani (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 (polski dubbing)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Pani Chatham (polski dubbing)
5.7 2006 (gościnnie)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Pani Tortija (polski dubbing)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Mama Lumpusa (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 A Ma (polski dubbing)
7.9
Porażki Króla Artura
King Arthur's Disasters
2005 Śpiewający dąb (polski dubbing)
7.2
Nieidealna
Unfabulous
2004 Ciocia Bertha (polski dubbing)
6.8 2002 Babcia / Odrzycha / Matka (głos)
8.2
Spirited Away: W Krainie Bogów
Sen to Chihiro no kamikakushi
2001 Yubaba (polski dubbing)
6.7 2000 (polski dubbing)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Pani Bleakman (polski dubbing)
6.9 1999 Biała Wróżka (polski dubbing)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Pani Puff (polski dubbing)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 Babcia (polski dubbing)
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Ludwika (polski dubbing)
6.5
Myszorki na prerii
Little Mouse on the Prairie
1997 Mama Spryciulki (polski dubbing)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 (polski dubbing)
6.5 1994 (polski dubbing)
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 (polski dubbing)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 (polski dubbing)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Babcia Kijanka (polski dubbing)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 (polski dubbing)
6.7
Trzy małe duszki
Chiisana Obake: Atchi, Kotchi, Sotchi
1991 Babcia Jones (polski dubbing)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Mama Elmirki (polski dubbing)
8.0 1988 (gościnnie)
5.8
Dennis Rozrabiaka
Dennis the Menace
1986 Martha Wilson (polski dubbing)
6.9 1980 (gościnnie)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 (polski dubbing)
6.6 1973 Teresa
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 (wersja amerykańska) (polski dubbing)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 (polski dubbing)
6.0 1962 Kubiakowa, mama Mirka
7.8 1962 Stewardessa
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)
7.0
Pixie, Dixie i Pan Jinks
Pixie and Dixie and Mr. Jinks
1958 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosława Krajewska filmy Mirosława Krajewska najlepsze filmy Mirosława Krajewska zdjęcia Mirosława Krajewska galeria Mirosława Krajewska biografia Mirosława Krajewska nominacje Mirosława Krajewska nagrody i wyróżnienia Mirosława Krajewska filmografia Mirosława Krajewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.