Mirosław Zbrojewicz
Data urodzenia: 1957-02-25
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Utalentowany polski aktor filmowy i teatralny. Wykształcenie zdobył w Państwowej Wyższej Szkole Teatralnej w Warszawie, którą ukończył w 1981 roku. Jest aktorem Teatru Rozmaitości w Warszawie. Z ekranu filmowego pamiętamy go przede wszystkim.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2013 Chorąży Jan Gryczman
1.5 2012 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
3.0 2012 Amerykański generał
5.0 2012 Jacek
3.9 2012 Amerykański generał
0.0
Zagubiony czas
Verlorene Zeit, Die
2011 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
0.0 2011 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.8 2011 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.8 2011 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.4
Roman Barbarzyńca 3D
Ronal barbaren
2011 Barhunk (polski dubbing)
6.8
Shrek Forever
Shrek Forever After
2010 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.8
Latający Cyprian
Legenda o lietajúcom Cypriánovi
2010 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
8.6 2010 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.6 2010 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.2 2010 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.1 2009 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.3 2009 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.2 2008 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.8 2007 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4 2007 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
3.7 2007 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4
Ratatuj
Ratatouille
2007 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.9 2006 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.1 2006 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.5
Wymiennicy
Replacements, The
2006 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.1 2006 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.4 2005 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.9 2004 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
4.8 2003 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.9 2003 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.1 2003 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.8 2003 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.2 2003 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.1
Gdzie jest Nemo?
Finding Nemo
2003 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.2 2002 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.3 2002 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4 2002 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
4.9
As
2002 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
3.8 2001 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.8 2001 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.2 2000 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.7 2000 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.8 2000 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.5 2000 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.2 1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4
Jakub kłamca
Jakob the Liar
1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
2.7 1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.8
Jam łasica
I Am Weasel
1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.1 1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.5 1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.8
Rodzina Piratów
Famille Pirate
1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.0 1998 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.8 1997 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4 1997 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
8.6 1997 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.5 1997 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.7 1996 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
4.3 1996 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.6 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.7 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.5 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.5 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.2 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.6 1995 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.3 1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.0 1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
5.0 1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.2
Detektyw i śmierć
Detective y la muerte, El
1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.7 1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
3.8 1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.9
Dwa głupie psy
2 Stupid Dogs
1993 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
9.1 1993 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.4 1992 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.1 1991 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.4 1991 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.4
Piotruś Pan i Piraci
Peter Pan and the Pirates
1990 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
6.6
Guziczek
Yume no Hoshi no Button Nose
1985 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)
7.4
Szalone wyścigi
Wacky Races
1968 Mała ryba z grubym głosem (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirosław Zbrojewicz filmy Mirosław Zbrojewicz najlepsze filmy Mirosław Zbrojewicz zdjęcia Mirosław Zbrojewicz galeria Mirosław Zbrojewicz biografia Mirosław Zbrojewicz nominacje Mirosław Zbrojewicz nagrody i wyróżnienia Mirosław Zbrojewicz filmografia Mirosław Zbrojewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.