Miroslav Nemec
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 2004 Horst Körner
0.0 2003 Danko(gościnnie)
0.0 1995 Peter Henke
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Prokurator(gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
7.8 1977 Springer (gościnnie)
6.2 1974 Barman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miroslav Nemec filmy Miroslav Nemec najlepsze filmy Miroslav Nemec zdjęcia Miroslav Nemec galeria Miroslav Nemec biografia Miroslav Nemec nominacje Miroslav Nemec nagrody i wyróżnienia Miroslav Nemec filmografia Miroslav Nemec aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.