Miriam Shor
Data urodzenia: 1971-07-25
Miejsce urodzenia: Minneapolis, Minnesota, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anna
0.0 2011 Anna
7.7 2011 Anna
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Anna
7.5
Imprezowo
Swingtown
2008 Anna
8.0
Układy
Damages
2007 Anna
8.0 2006 Anna
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Anna
9.5 2003 Anna
1.0 2001 Anna
8.4 2000 Anna
7.0
Teraz ty
Then Came You
2000 Anna
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Anna
6.9 1998 Anna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miriam Shor filmy Miriam Shor najlepsze filmy Miriam Shor zdjęcia Miriam Shor galeria Miriam Shor biografia Miriam Shor nominacje Miriam Shor nagrody i wyróżnienia Miriam Shor filmografia Miriam Shor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.