Miriam Aleksandrowicz
Data urodzenia: 1957
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.4
Pan Popper i jego pingwiny (2011)
Mr. Popper's Penguins
5.5
Podróże Guliwera 3D (2010)
Gulliver's Travels
6.5
Noc w muzeum 2 (2009)
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic (2009)
Huntik: Secrets and Seekers
5.9
6.8
Fantastyczna Czwórka (2006)
Quatre fantastiques, Les
5.2
Wiewiórek (2006)
Squirrel Boy
6.5
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster (2004)
Foster's Home for Imaginary Friends
5.0
Tańce połamańce (2004)
Boogie Beebies
5.7
5.3
Cubix: Roboty dla każdego (2001)
Cubix: Robots for Everyone
6.7
Tajne akta Psiej Agencji (1998)
Secret Files of the SpyDogs, The
7.4
7.6
Pinky i Mózg (1995)
Pinky and the Brain
7.8
Księżniczka łabędzi (1994)
Swan Princess, The
7.9
7.8
Dinusie (1993)
Dino Babies
7.1
Beavis i Butt-Head (1993)
Beavis and Butt-Head
7.3
Tom i Jerry: Wielka ucieczka (1992)
Tom and Jerry: The Movie
7.2
Rodzina Addamsów (1992)
Addams Family, The
7.2
Świat Bobbiego (1990)
Bobby's World
7.7
Drużyna RR (1989)
Chip 'n Dale Rescue Rangers
7.6
Żukosoczek (1989)
Beetlejuice
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka (1988)
New Adventures of Winnie the Pooh, The
7.5
Hrabia Kaczula (1988)
Count Duckula
7.7
8.3
Leśna rodzina (1987)
Sylvanian Families
7.0
7.9
Kucyki i przyjaciele (1986)
My Little Pony and Friends
7.2
Wesoła siódemka (1984)
Get-Along Gang, The
6.5
Inspektor Gadżet (1983)
Inspector Gadget
7.7
Miki i Donald przedstawiają Goofy‘ego sportowca (1983)
Mickey and Donald Present Sport Goofy
6.4
Malusińscy (1983)
Littles, The
7.2
E.T. (1982)
E.T.: The Extra-Terrestrial
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem (1981)
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
8.1
Smerfy (1981)
Smurfs
7.4
Przygody Pinokia (1972)
Kashi no ki Mokku
7.2
Pomocy! To banda Kudłacza! (1971)
Help! It's the Hair Bear Bunch

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Eunice (polski dubbing)
7.0
Lorax
Dr. Seuss' The Lorax
2012 (reżyser dubbingu PL)
7.8 2009 (reżyser dubbingu PL)
7.7
Najnowsze wydanie
Latest Buzz, The
2008 (reżyser dubbingu PL)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 (reżyser dubbingu PL)
5.9 2007 (reżyser dubbingu PL)
7.0
Wielka rodzina
Large Family, The
2007 (reżyser dubbingu PL)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 (reżyser dubbingu PL)
6.8
Fantastyczna Czwórka
Quatre fantastiques, Les
2006 (reżyser dubbingu PL)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 (reżyser dubbingu PL)
5.7
Mistrzowie kaijudo
Duel Masters
2002 (reżyser dubbingu PL)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 (reżyser dubbingu PL)
6.8 2001 (reżyser dubbingu PL)
6.4 2000 (reżyser dubbingu PL)
6.4 2000 (reżyser dubbingu PL)
7.3
Chojrak - tchórzliwy pies
Courage, the Cowardly Dog
1999 (reżyser dubbingu PL)
7.2
Nowe przygody Rodziny Addamsów
New Addams Family, The
1998 (reżyser dubbingu PL)
6.5 1997 (reżyser dubbingu PL)
5.6
Bodzio, mały helikopter
Budgie, The Little Helicopter
1994 (reżyser dubbingu PL)
7.0
Podróż do serca świata
Journey to the Heart of the World
1993 (reżyser dubbingu PL)
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (reżyser dubbingu PL)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 (reżyser dubbingu PL)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 (reżyser dubbingu PL)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 (reżyser dubbingu PL)
7.8
Gumisie
Gummi Bears, The
1985 (reżyser dubbingu PL)
8.8 1968 (reżyser dubbingu PL)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miriam Aleksandrowicz filmy Miriam Aleksandrowicz najlepsze filmy Miriam Aleksandrowicz zdjęcia Miriam Aleksandrowicz galeria Miriam Aleksandrowicz biografia Miriam Aleksandrowicz nominacje Miriam Aleksandrowicz nagrody i wyróżnienia Miriam Aleksandrowicz filmografia Miriam Aleksandrowicz aktor Miriam Aleksandrowicz reżyser Miriam Aleksandrowicz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.