Mirco Wallraf
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1999 Ricky (gościnnie)
0.0 1997 Arne
8.6 1995 Ramon Santos (1996-1998)
10.0 1994 KOK Boris Pohlmann (1999)
9.5 1992 Raul Garcia
7.0 1978 Achim Rudeck (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mirco Wallraf filmy Mirco Wallraf najlepsze filmy Mirco Wallraf zdjęcia Mirco Wallraf galeria Mirco Wallraf biografia Mirco Wallraf nominacje Mirco Wallraf nagrody i wyróżnienia Mirco Wallraf filmografia Mirco Wallraf aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.