Miranda Pleasence
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Lana
5.5 2003 Marie Sutton (gościnnie)
8.6
Nowe triki
New Tricks
2003 Ruth (gościnnie)
8.7 2002 Maria De Silva
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Annie Cartwright (gościnnie)
6.7
Afera naszyjnikowa
Affair of the Necklace, The
2001 Rosalie
0.0 1999 Heather, przyjaciółka Henry'ego

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miranda Pleasence filmy Miranda Pleasence najlepsze filmy Miranda Pleasence zdjęcia Miranda Pleasence galeria Miranda Pleasence biografia Miranda Pleasence nominacje Miranda Pleasence nagrody i wyróżnienia Miranda Pleasence filmografia Miranda Pleasence aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.