Minori Matsushima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 1999 Tsuru (głos)
7.7
Muminki
Moomins
1990 Lap (głos)
0.0 1989 Sherry (głos)
7.8
Sally Czarownica
Mahô tsukai Sally II
1989 Sherry (głos)
9.1 1988 Cornelia Windsor (głos)
7.9
Opowieści z Klonowego Miasteczka
Maple Town monogatari
1986 Daria Cocker (głos)
8.8
Tao-Tao, mały miś panda
Taotao ehonkan sekai doubutsu-banashi
1983 Kiki (głos)
8.5
Lucy May
Minami no niji no ruushii
1982 Lucy (głos)
8.1
Cudowna podróż
Nils no fushigi na tabi
1980 (narrator)
9.0 1980 Toko (głos)
8.3 1976 Candice "Candy" White (głos)
5.5 1975 (głos)
1.0 1974 Hiyo (głos)
1.5 1972 Sayaka (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Minori Matsushima filmy Minori Matsushima najlepsze filmy Minori Matsushima zdjęcia Minori Matsushima galeria Minori Matsushima biografia Minori Matsushima nominacje Minori Matsushima nagrody i wyróżnienia Minori Matsushima filmografia Minori Matsushima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.