Ming-Na
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2010 Linda Harris (gościnnie)
6.4 2009 Linda Harris (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Linda Harris (gościnnie)
7.5 2009 Linda Harris (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Linda Harris (gościnnie)
4.9
Zaginiona
Oyayubi sagashi
2006 Linda Harris (gościnnie)
8.7 2005 Linda Harris (gościnnie)
10.0 2004 Linda Harris (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Linda Harris (gościnnie)
6.4 2004 Linda Harris (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Linda Harris (gościnnie)
5.8
Jimmy Neutron: mały geniusz
Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius, The
2002 Linda Harris (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Linda Harris (gościnnie)
10.0 1999 Linda Harris (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Linda Harris (gościnnie)
7.1
Ta jedna noc
One Night Stand
1997 Linda Harris (gościnnie)
8.0 1995 Linda Harris (gościnnie)
10.0 1994 Linda Harris (gościnnie)
6.4
Cel uświęca środki
Rain Without Thunder
1992 Linda Harris (gościnnie)
8.1 1989 Linda Harris (gościnnie)
6.4 1983 Linda Harris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ming-Na filmy Ming-Na najlepsze filmy Ming-Na zdjęcia Ming-Na galeria Ming-Na biografia Ming-Na nominacje Ming-Na nagrody i wyróżnienia Ming-Na filmografia Ming-Na aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.