Mimi Lieber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2005 Mary Therese (gościnnie)
9.8 2001 Mary Therese (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Stacey Bellows (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Mary Therese (gościnnie)
9.1
Inny w klasie
Smart Guy
1997 Mary Therese (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Mary Therese (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Mary Therese (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Mary Therese (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Mary Therese (gościnnie)
7.3 1994 Mary Therese (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Mary Therese (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Mary Therese (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mary Therese (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Mary Therese (gościnnie)
7.6 1993 Mary Therese (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Mary Therese (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Anita Fiore (gościnnie)
6.7 1992 Mary Therese (gościnnie)
7.5 1991 Mary Therese (gościnnie)
6.8 1991 Mary Therese (gościnnie)
7.3 1990 Mary Therese (gościnnie)
7.4 1990 Mary Therese (gościnnie)
7.8 1987 Mary Therese (gościnnie)
5.7 1986 Mary Therese (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Mary Therese (gościnnie)
9.0 1984 Mary Therese (gościnnie)
6.6
Nocna zmiana
Night Shift
1982 Mary Therese (gościnnie)
7.6 1978 Mary Therese (gościnnie)
7.1
Klub samotnych serc sierżanta Pieprza
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
1978 Mary Therese (gościnnie)
7.0 1973 Mary Therese (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mimi Lieber filmy Mimi Lieber najlepsze filmy Mimi Lieber zdjęcia Mimi Lieber galeria Mimi Lieber biografia Mimi Lieber nominacje Mimi Lieber nagrody i wyróżnienia Mimi Lieber filmografia Mimi Lieber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.