Mimi Cozzens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Emma Chaise
8.0 2007 Doris McGovern (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pani Eliza MacNamara (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Donna (gościnnie)
7.0 1999 Lila O'Malley (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ellen Rapson (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Pani Brogan (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Hamilton (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Operatorka (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Helen Node (1996) (gościnnie)
6.7 1992 Pani Baylor (gościnnie)
0.0 1991 Hunt Guest (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Pani Pullman (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Mocna kobieta (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Susan Dodds/Lillian(1989-1992) (gościnnie)
5.5 1983 (gościnnie)
7.1 1982 (gościnnie)
8.2 1982 Pani Clark (gościnnie)
7.1 1976 Klientka (gościnnie)
7.4 1975 Matka (gościnnie)
7.7 1968 Kobieta na peronie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mimi Cozzens filmy Mimi Cozzens najlepsze filmy Mimi Cozzens zdjęcia Mimi Cozzens galeria Mimi Cozzens biografia Mimi Cozzens nominacje Mimi Cozzens nagrody i wyróżnienia Mimi Cozzens filmografia Mimi Cozzens aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.