Milt Oberman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 1997 (gościnnie)
6.5
Przysługa
Favor, The
1994 Pan Moyer
7.6 1993 Silverman (gościnnie)
6.8 1988 Lekarz (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ted (gościnnie)
8.5 1986 D.A. (gościnnie)
5.7 1986 Dr Warren Hensel (gościnnie)
7.6
Jastrząb Ulicy
Street Hawk
1985 Mitchell Elkins (gościnnie)
8.3 1983 LaRue (gościnnie)
8.6 1982 (gościnnie)
7.1 1982 Fotograf (gościnnie)
8.2 1982 Andy (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Manny Carmichael (gościnnie)
6.8 1981 Detektyw Baumgartner (gościnnie)
8.2 1980 Scotty (gościnnie)
8.0 1978 Sprzedawca (gościnnie)
7.7 1977 Tim Nides (gościnnie)
7.0 1977 Harold Bronfman (gościnnie)
7.4 1975 Pan Fox (gościnnie)
6.8 1974 Farnum (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Milt Oberman filmy Milt Oberman najlepsze filmy Milt Oberman zdjęcia Milt Oberman galeria Milt Oberman biografia Milt Oberman nominacje Milt Oberman nagrody i wyróżnienia Milt Oberman filmografia Milt Oberman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.