Milt Kogan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Dr Johnston
7.1 2010 Doktor
0.0 2009 Jonathan Worth
7.3
Zasady gry
Game, The
2006 Reporter (gościnnie)
7.6 1989 Doktor (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Lucky (gościnnie)
10.0 1987 Lou Harris (gościnnie)
9.0 1984 (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 T.K. / Fałszywy doktor (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Mel Klein
7.0 1978 Pan Haskell (gościnnie)
10.0 1977 Porucznik Vokeman
7.7 1977 (gościnnie)
6.8 1977 McElwain (gościnnie)
7.1 1976 Dr Stewart Taylor (gościnnie)
6.1 1975 Kalanin (gościnnie)
7.0 1975 Oficer Kogan (gościnnie)
6.8 1974 Marsh (gościnnie)
7.3 1973 Dr Martin Laing (gościnnie)
6.5 1968 Mężczyzna A (gościnnie)
7.7 1968 Szef dubbingu / Lekarz
7.2 1967 Les (gościnnie)
6.6 1966 David Singleton (gościnnie)
6.0 1961 Jerry Sindell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Milt Kogan filmy Milt Kogan najlepsze filmy Milt Kogan zdjęcia Milt Kogan galeria Milt Kogan biografia Milt Kogan nominacje Milt Kogan nagrody i wyróżnienia Milt Kogan filmografia Milt Kogan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.