Milena Lisiecka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Pani dyrektor
7.5 2011 Szatniarka
6.5 2011 Szatniarka
5.6 2009 Szatniarka
6.7 2008 Szatniarka
6.5 2007 Szatniarka
5.4 2006 Szatniarka
10.0 2006 Szatniarka
7.7
Słodkie, słodkie czary
Sugar Sugar Rune
2005 Szatniarka
6.5 1997 Szatniarka
9.0
Jayce i gwiezdni Wojownicy
Jayce and the Wheeled Warriors
1985 Szatniarka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Milena Lisiecka filmy Milena Lisiecka najlepsze filmy Milena Lisiecka zdjęcia Milena Lisiecka galeria Milena Lisiecka biografia Milena Lisiecka nominacje Milena Lisiecka nagrody i wyróżnienia Milena Lisiecka filmografia Milena Lisiecka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.