Mikio Terashima
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 1999 Gisang (głos)
9.1 1988 Wilhelm Von Littenheim (głos)
6.0 1985 Ojciec Ryoko (głos)
7.7
Jeździec Srebrnej Szabli
Seijuushi Bismarck
1984 Domesu (głos)
10.0 1981 (głos)
8.1
Generał Daimos
Tôshô Daimos
1978 Girudo / Uoorin (różne głosy)
7.0 1977 Imperator Zu Zanbaziru (głos)
5.5 1975 (głos)
8.3
Wojna Planet
Kagaku ninja tai Gatchaman
1972 Berg Katse

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mikio Terashima filmy Mikio Terashima najlepsze filmy Mikio Terashima zdjęcia Mikio Terashima galeria Mikio Terashima biografia Mikio Terashima nominacje Mikio Terashima nagrody i wyróżnienia Mikio Terashima filmografia Mikio Terashima aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.