Miki Takahashi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2001 Mine Kuramae (głos)
7.0 1997 Mifuyu Mikagami (głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Shimabukuro Kimie (głos) (gościnnie)
6.0 1995 Reine Chu Banu Couras (głos)
9.0 1985 Tomoko Terashima (głos)
10.0 1985 Yui Kawa (głos)
8.0 1983 Aisha/Marlene (głos)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Romy (japońska wersja) (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miki Takahashi filmy Miki Takahashi najlepsze filmy Miki Takahashi zdjęcia Miki Takahashi galeria Miki Takahashi biografia Miki Takahashi nominacje Miki Takahashi nagrody i wyróżnienia Miki Takahashi filmografia Miki Takahashi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.