Miki Iveria
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1978 Stara kobieta (gościnnie)
7.5
Omen
Omen, The
1976 Opiekunka
5.5 1974 Pani Cohen
0.0 1971 Pan Melnikoff (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Maria (gościnnie)
0.0 1959 Pani Remi / Maria (gościnnie)
0.0 1956 Klient(gościnnie)
4.7 1955 Pani Buscemi (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miki Iveria filmy Miki Iveria najlepsze filmy Miki Iveria zdjęcia Miki Iveria galeria Miki Iveria biografia Miki Iveria nominacje Miki Iveria nagrody i wyróżnienia Miki Iveria filmografia Miki Iveria aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.