Mike Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Więzień Jayson (gościnnie)
6.7 2010 Więzień Jayson (gościnnie)
9.7 2010 Więzień Jayson (gościnnie)
7.4 2009 Więzień Jayson (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Więzień Jayson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Więzień Jayson (gościnnie)
1.0 2003 Więzień Jayson (gościnnie)
7.6 2002 Więzień Jayson (gościnnie)
7.9
Chłopaki z baraków
Trailer Park Boys
2001 Więzień Jayson (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Więzień Jayson (gościnnie)
7.5
Człowiek, który wiedział za mało
Man Who Knew Too Little, The
1997 Więzień Jayson (gościnnie)
6.2 1995 Więzień Jayson (gościnnie)
6.0 1957 Więzień Jayson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Smith filmy Mike Smith najlepsze filmy Mike Smith zdjęcia Mike Smith galeria Mike Smith biografia Mike Smith nominacje Mike Smith nagrody i wyróżnienia Mike Smith filmografia Mike Smith aktor Mike Smith reżyser Mike Smith scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.