Mike Pratt
Data urodzenia: 1931-06-07
Miejsce urodzenia: 1976-07-10
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1973 Harrop Thorne (gościnnie)
0.0 1972 Mordant (gościnnie)
0.0 1972 Don Stacey (1975-1976)
6.5 1972 (gościnnie)
6.8
UFO
1970 Clem Mason (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Jeff Randall
0.0 1969 Brian Alwyn (gościnnie)
0.0 1967 Clack
0.0 1966 Johnny Drew (gościnnie)
7.8
Wstręt
Repulsion
1965 Robotnik
0.0 1965 Jack Simpson / Porucznik Achara(gościnnie)
0.0 1965 Brian Calder
0.0 1965 Red Carter (gościnnie)
7.0 1964 Aktówka (gościnnie)
8.6 1962 Johnny Carson (1965) (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Alex Morgan/ Jeff Peterson (gościnnie)
7.6 1955 Lance Corporal Douglas / Lopez / Ocalały

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Pratt filmy Mike Pratt najlepsze filmy Mike Pratt zdjęcia Mike Pratt galeria Mike Pratt biografia Mike Pratt nominacje Mike Pratt nagrody i wyróżnienia Mike Pratt filmografia Mike Pratt aktor Mike Pratt scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.