Mike Pniewski
Data urodzenia: Los Angele

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Frank Landau (gościnnie)
4.4 2011 Frank Landau (gościnnie)
6.3
Bóg zemsty
Seeking Justice
2011 Frank Landau (gościnnie)
7.4 2010 Frank Landau (gościnnie)
7.4 2010 Frank Landau (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Frank Landau (gościnnie)
8.2
Wyrok
Conviction
2006 Frank Landau (gościnnie)
7.8
Na powierzchni
Surface
2005 Frank Landau (gościnnie)
7.3 2004 Tom Zito (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Pan Carlson (gościnnie)
7.3 2002 Sierżant Dennis Barron (gościnnie)
8.1
Tytani
Remember the Titans
2000 Frank Landau (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Frank Landau (gościnnie)
7.6 2000 Frank Landau (gościnnie)
6.7
Podróż przedślubna
Forces of Nature
1999 Frank Landau (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Zastępca Featham (gościnnie)
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Frank Landau (gościnnie)
7.3
Jezioro marzeń
Dawson's Creek
1998 Frank Landau (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Frank Landau (gościnnie)
7.1
Skandalista Larry Flynt
People vs. Larry Flynt, The
1996 Frank Landau (gościnnie)
8.4 1996 Frank Landau (gościnnie)
7.5 1991 Frank Landau (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Frank Landau (gościnnie)
6.5
Prywatka
House Party
1990 Frank Landau (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Frank Landau (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Frank Landau (gościnnie)
7.2 1989 Frank Landau (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Frank Landau (gościnnie)
8.0 1987 Frank Landau (gościnnie)
6.3 1986 Frank Landau (gościnnie)
5.7 1986 Frank Landau (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Frank Landau (gościnnie)
7.5
Gliniarz z Beverly Hills
Beverly Hills Cop
1984 Frank Landau (gościnnie)
7.6 1984 Frank Landau (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Frank Landau (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Frank Landau (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Frank Landau (gościnnie)
6.6 1979 Frank Landau (gościnnie)
6.2 1979 Frank Landau (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Pniewski filmy Mike Pniewski najlepsze filmy Mike Pniewski zdjęcia Mike Pniewski galeria Mike Pniewski biografia Mike Pniewski nominacje Mike Pniewski nagrody i wyróżnienia Mike Pniewski filmografia Mike Pniewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.