Mike O'Malley
Data urodzenia: 1966-10-31
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA
Stan cywilny: żona Lisa (od 2000), córka Fiona (ur. 2003) i syn Seamus (ur. 2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Burt Hummel
0.0 2011 Burt Hummel
5.7 2011 Burt Hummel
7.7 2010 Burt Hummel
7.4 2009 Burt Hummel
7.3 2009 Burt Hummel
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Burt Hummel
8.8 2005 Burt Hummel
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Burt Hummel
7.1
28 dni
28 days
2000 Burt Hummel
9.2 2000 Burt Hummel
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Burt Hummel
6.6
Zmęczenie materiału
Pushing Tin
1999 Burt Hummel
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Burt Hummel
10.0 1996 Burt Hummel
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Burt Hummel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike O'Malley filmy Mike O'Malley najlepsze filmy Mike O'Malley zdjęcia Mike O'Malley galeria Mike O'Malley biografia Mike O'Malley nominacje Mike O'Malley nagrody i wyróżnienia Mike O'Malley filmografia Mike O'Malley aktor Mike O'Malley scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.