Mike Muscat
Data urodzenia: 1952-05-22
Miejsce urodzenia: Fort Bragg, Karolina Północna, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Ochroniarz (gościnnie)
0.0 2011 Ochroniarz (gościnnie)
0.0 2011 Ochroniarz (gościnnie)
8.2 2011 Barry (gościnnie)
5.8 2011 Ochroniarz (gościnnie)
8.3 2011 Barry (gościnnie)
5.5 2010 Ochroniarz (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Ochroniarz (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Ochroniarz (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Ochroniarz (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Ochroniarz (gościnnie)
7.0
Wiecznie młody
Forever Young
1992 Ochroniarz (gościnnie)
7.6
Terminator 2: Dzień sądu
Terminator 2: Judgment Day
1991 Ochroniarz (gościnnie)
8.8 1987 Ochroniarz (gościnnie)
7.0 1987 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1987 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1987 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1987 Ochroniarz (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Ochroniarz (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1986 Ochroniarz (gościnnie)
9.0 1986 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1986 Ochroniarz (gościnnie)
5.5 1986 Ochroniarz (gościnnie)
5.7 1986 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1985 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1985 Ochroniarz (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Ochroniarz (gościnnie)
5.6 1984 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1984 Ochroniarz (gościnnie)
7.5 1984 Ochroniarz (gościnnie)
10.0 1983 Ochroniarz (gościnnie)
8.3 1983 Ochroniarz (gościnnie)
6.8 1981 Ochroniarz (gościnnie)
7.8 1976 Ochroniarz (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Ochroniarz (gościnnie)
8.0 1972 Ochroniarz (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Muscat filmy Mike Muscat najlepsze filmy Mike Muscat zdjęcia Mike Muscat galeria Mike Muscat biografia Mike Muscat nominacje Mike Muscat nagrody i wyróżnienia Mike Muscat filmografia Mike Muscat aktor Mike Muscat scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.