Mike Genovese
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2007 Mickey Russo (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Vince (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Mateo Zaccardo - 2006 (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Det. Wayeth (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Kumpel Petey'a (gościnnie)
6.5 1997 Willy Mack (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Funkcjonariusz Smitko (gościnnie)
7.0 1996 (gościnnie)
6.8 1996 Kapitan Harold Benning (gościnnie)
7.0 1995 Pops Munchak (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Frank MacKenzie (1997) (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Drake (gościnnie)
7.6 1993 Albert Lakos (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Zef'No (gościnnie)
7.2
Na fali
Point Break
1991 Corey
9.0 1991 (gościnnie)
7.5 1991 Tony Ceccarella (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Lt. Warren Garfield
7.3 1990 Graham Robbins (gościnnie)
8.2 1989 Sędzia Westfield (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Pan Collins (1993) (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Sierżant (gościnnie)
5.7 1986 Charles Bassett / Det. Riley (gościnnie)
6.9
Kod milczenia
Code of Silence
1985 Tony Luna
7.3
Żony Hollywood
Hollywood Wives
1985 Ray
6.4 1984 Pracownik (gościnnie)
7.3 1984 Oficer O'Brien (gościnnie)
7.1 1984 (gościnnie)
7.0
Ryzykowny interes
Risky Business
1983 Mężczyzna pobierający czynsz
8.3 1983 Paulie (gościnnie)
7.1
Hardcastle i McCormick
Hardcastle and McCormick
1983 (gościnnie)
6.2 1982 Peter Doyle (1983) / Lucky Robinson (1984) (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Ross (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Frank Poole (gościnnie)
5.5 1979 Bartender
8.5 1979 Norman Willis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Genovese filmy Mike Genovese najlepsze filmy Mike Genovese zdjęcia Mike Genovese galeria Mike Genovese biografia Mike Genovese nominacje Mike Genovese nagrody i wyróżnienia Mike Genovese filmografia Mike Genovese aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.