Mike Dowling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Bernard Walsh (gościnnie)
0.0 2000 Dyrektor
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Paul Brownlow (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Jack Farley (gościnnie)
7.5
Zawodowcy
CI5: The New Professionals
1998 Ojciec Devlin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Dowling filmy Mike Dowling najlepsze filmy Mike Dowling zdjęcia Mike Dowling galeria Mike Dowling biografia Mike Dowling nominacje Mike Dowling nagrody i wyróżnienia Mike Dowling filmografia Mike Dowling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.