Mike Cochrane
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Stały klient baru (gościnnie)
8.3 2011 Stały klient baru (gościnnie)
6.3 2010 Bywalec klubów ze striptizem (gościnnie)
6.1
Opancerzony
Armored
2009 Bywalec klubów ze striptizem (gościnnie)
6.9
Solista
Soloist, The
2009 Bywalec klubów ze striptizem (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Więzień (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Motocyklista na lekcji religii (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Średniowieczny barman (gościnnie)
8.3 2006 Wielka Stopa / Klient w barze (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Hipis (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Carney / Duch w lesie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bywalec klubów ze striptizem (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mike Cochrane filmy Mike Cochrane najlepsze filmy Mike Cochrane zdjęcia Mike Cochrane galeria Mike Cochrane biografia Mike Cochrane nominacje Mike Cochrane nagrody i wyróżnienia Mike Cochrane filmografia Mike Cochrane aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.