Miguel Sandoval
Data urodzenia: 1951-11-16
Miejsce urodzenia: Waszyngton, Dystrykt Kolumbii, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Martin Ortega (gościnnie)
8.5 2005 Martin Ortega (gościnnie)
7.5 2005 Martin Ortega (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Carlos (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Martin Ortega (gościnnie)
8.3
Król koki
Kingpin
2003 Martin Ortega (gościnnie)
6.1
Na własną rękę
Collateral Damage
2002 Martin Ortega (gościnnie)
7.8 2002 Martin Ortega (gościnnie)
8.0 2001 Martin Ortega (gościnnie)
5.9
Wojna plemników
Human Nature
2001 Martin Ortega (gościnnie)
6.0 2001 Martin Ortega (gościnnie)
3.7 2001 Martin Ortega (gościnnie)
7.6 2001 Martin Ortega (gościnnie)
6.6
Na pierwszy rzut oka
Things You Can Tell Just by Looking At Her
2000 Martin Ortega (gościnnie)
7.3
Przygody Jackie Chana
Jackie Chan Adventures
2000 Martin Ortega (gościnnie)
7.8
Poziom 9
Level 9
2000 Martin Ortega (gościnnie)
7.4 1999 Martin Ortega (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Martin Ortega (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Martin Ortega (gościnnie)
7.2
Pani Winterbourne
Mrs. Winterbourne
1996 Martin Ortega (gościnnie)
7.0 1996 Martin Ortega (gościnnie)
9.0 1996 Martin Ortega (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Martin Ortega (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Martin Ortega (gościnnie)
5.8
Czysta gra
Fair Game
1995 Martin Ortega (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Martin Ortega (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Martin Ortega (gościnnie)
7.2
Stan zagrożenia
Clear and Present Danger
1994 Martin Ortega (gościnnie)
7.9
Upadłe anioły
Fallen Angels
1993 Martin Ortega (gościnnie)
7.6 1993 Martin Ortega (gościnnie)
6.8 1993 Martin Ortega (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Martin Ortega (gościnnie)
5.2 1992 Martin Ortega (gościnnie)
7.0 1992 Martin Ortega (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Martin Ortega (gościnnie)
7.7
Malaria
Jungle Fever
1991 Martin Ortega (gościnnie)
6.6
Rykoszet
Ricochet
1991 Martin Ortega (gościnnie)
7.5 1991 Martin Ortega (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Martin Ortega (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Martin Ortega (gościnnie)
0.0
DEA
1990 Martin Ortega (gościnnie)
7.4 1990 Martin Ortega (gościnnie)
7.7
Rób co należy
Do the Right Thing
1989 Martin Ortega (gościnnie)
0.0 1989 Martin Ortega (gościnnie)
9.0 1988 Martin Ortega (gościnnie)
5.5 1987 Martin Ortega (gościnnie)
7.4
Sid i Nancy
Sid and Nancy
1986 Martin Ortega (gościnnie)
6.3 1986 Martin Ortega (gościnnie)
5.7 1986 Martin Ortega (gościnnie)
4.1
Trofeum zabójcy
Badge of the Assassin
1985 Martin Ortega (gościnnie)
7.6 1984 Martin Ortega (gościnnie)
7.6 1982 Martin Ortega (gościnnie)
7.1 1982 Martin Ortega (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Martin Ortega (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miguel Sandoval filmy Miguel Sandoval najlepsze filmy Miguel Sandoval zdjęcia Miguel Sandoval galeria Miguel Sandoval biografia Miguel Sandoval nominacje Miguel Sandoval nagrody i wyróżnienia Miguel Sandoval filmografia Miguel Sandoval aktor Miguel Sandoval reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.