Miguel Martínez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.6 2009 Francisco
8.8 2008 Fernando (gościnnie)
7.9 2008 Raoul Mejia (gościnnie)
10.0 2004 Rodrigo Guerra
10.0 2003 Alfonso Pascual a.k.a. Alcachofa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miguel Martínez filmy Miguel Martínez najlepsze filmy Miguel Martínez zdjęcia Miguel Martínez galeria Miguel Martínez biografia Miguel Martínez nominacje Miguel Martínez nagrody i wyróżnienia Miguel Martínez filmografia Miguel Martínez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.