Miguel Herz-Kestranek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.2 2007 Dr von Westmark (gościnnie)
0.0 2006 Max Tucher(gościnnie)
8.1
Czarna strzała
Freccia nera, La
2006 Nicolas Krebs Cusano
0.0 2005 Arno Vandenberg
9.0 2004 Thilo Krüger
0.0 2003 Hrabia Lichtenthal
0.0 2003 Prokurator generalny Dr Albert Metz (gościnnie)
8.0 2003 Jakobi (gościnnie)
9.0 2000 Salvatore Martucci
0.0 1995 Dr Kloepfler
7.1
Marsz Radeckiego
Radetzkymarsch
1995
0.0 1994 Michael Sander
6.0 1993 Michael Merchenson
0.0 1992 Otto von Linden (gościnnie)
0.0 1987 Franz
0.0 1985 Alex(gościnnie)
0.0 1984 Manuel Hohler
7.0 1983 Hans von Bülow
0.0 1980 Liguster
7.0 1978 Profesor Ralf Schümann (gościnnie)
6.2 1974 Herr Heimeran (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miguel Herz-Kestranek filmy Miguel Herz-Kestranek najlepsze filmy Miguel Herz-Kestranek zdjęcia Miguel Herz-Kestranek galeria Miguel Herz-Kestranek biografia Miguel Herz-Kestranek nominacje Miguel Herz-Kestranek nagrody i wyróżnienia Miguel Herz-Kestranek filmografia Miguel Herz-Kestranek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.