Miguel A. Núñez Jr.
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Carter (gościnnie)
6.9 2003 Detektyw Sam Sullivan
9.0 2003 Billy Anderson (gościnnie)
7.6
Puls miasta
Boomtown
2002 Freaktown (gościnnie)
5.0
Andy Richter - władca wszechświata
Andy Richter Controls the Universe
2002 Ted Swathmore (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Mistrz ceremonii (gościnnie)
8.5 2001 Clyde (gościnnie)
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Jojo (gościnnie)
0.0 1996 Luis Jackson
10.0 1996 Maxey Sparks
5.5 1995 (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Orwell (gościnnie)
0.0 1993 Rickey (gościnnie)
7.0 1993 Goldie (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Jules (gościnnie)
9.0 1992 Ricky (gościnnie)
6.1 1992 Jason (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Slick (gościnnie)
8.0 1986 Alphonse (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Fury (gościnnie)
10.0 1983 Parkingowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Miguel A. Núñez Jr. filmy Miguel A. Núñez Jr. najlepsze filmy Miguel A. Núñez Jr. zdjęcia Miguel A. Núñez Jr. galeria Miguel A. Núñez Jr. biografia Miguel A. Núñez Jr. nominacje Miguel A. Núñez Jr. nagrody i wyróżnienia Miguel A. Núñez Jr. filmografia Miguel A. Núñez Jr. aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.