Mif
Data urodzenia: Malta

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2009 Właściciel klubu (gościnnie)
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Właściciel klubu (gościnnie)
7.5 2002 Właściciel klubu (gościnnie)
5.5
Robocop
RoboCop: Prime Directives
2000 Właściciel klubu (gościnnie)
8.1 2000 Właściciel klubu (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Właściciel klubu (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Właściciel klubu (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Właściciel klubu (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Właściciel klubu (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Właściciel klubu (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Właściciel klubu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mif filmy Mif najlepsze filmy Mif zdjęcia Mif galeria Mif biografia Mif nominacje Mif nagrody i wyróżnienia Mif filmografia Mif aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.