Mieczysław Milecki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 1978 Profesor Paul Vireau, szef ekspedycji w Malavicie(gościnnie)
7.5 1978 Doktor Mieczysław Mazur
4.6
Żołnierze wolności
Soldaty svobody
1977 Komunista rozstrzeliwany z Finderem i Fornalską(niewymieniony w czołówce)
7.4 1977 Ksiądz Komodziński (gościnnie)
6.8 1977 Dyrektor szpitala (gościnnie)
7.5 1969 Lekarz
7.5 1969 Lekarz
8.8 1968 Kierownik
7.8 1967 Porucznik Stefan Grodecki
7.4 1965 Stary, szef AL
6.5 1964 Sierżant(niewymieniony w czołówce)
6.1 1963 Major Janiszewski
6.5 1953 Sekretarz Michalik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mieczysław Milecki filmy Mieczysław Milecki najlepsze filmy Mieczysław Milecki zdjęcia Mieczysław Milecki galeria Mieczysław Milecki biografia Mieczysław Milecki nominacje Mieczysław Milecki nagrody i wyróżnienia Mieczysław Milecki filmografia Mieczysław Milecki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.