Mieczysław Kalenik
Data urodzenia: 1933-01-01
Miejsce urodzenia: Międzyrzec Podlaski, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2003 Aktor (gościnnie)
6.2 1999 Stolnik
2.7 1999 Aktor(gościnnie)
5.8 1993 Włodek, mąż Wandy (gościnnie)
7.3 1989 Tańczący i Starosta na balu u Senatora
7.5 1977 Domański, przyjaciel ojca Rzeckiego (gościnnie)
7.4 1977 Stefan Olczak, ekonom w Serbinowie (gościnnie)
5.5 1975 Kowal
6.8 1975 Grzegorz Topór
7.4 1974 Przewodniczący zebrania (gościnnie)
7.4 1969 Milicjant
6.9 1969 Gerhard von Locke
7.3 1968 La Haye, marszałek dworu
7.5 1968 La Haye, porucznik gwardii królewskiej (gościnnie)
7.8 1967 Niemiec(niewymieniony w czołówce)
7.2 1964 Członek oddziału NSZ atakującego ciężarówkę(niewymieniony w czołówce)
7.3 1963 Jurek
6.5 1957 Bosman
6.4 1955 Amerykanin(niewymieniony w czołówce)
6.9 1954 Esesman

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mieczysław Kalenik filmy Mieczysław Kalenik najlepsze filmy Mieczysław Kalenik zdjęcia Mieczysław Kalenik galeria Mieczysław Kalenik biografia Mieczysław Kalenik nominacje Mieczysław Kalenik nagrody i wyróżnienia Mieczysław Kalenik filmografia Mieczysław Kalenik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.