Mieczysław Kadłubowski
Data urodzenia: 1959

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
3.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2010 Ołdak
7.5 2009 Urzędnik
7.3 2006 Andrzej
5.9 2003 (gościnnie)
5.8 2003 Pacjęt Niepylak (gościnnie) (niewymi
6.4 2000
6.6 1999
6.6 1991 (niewymieniony w czołówce)
6.8 1991 Ksiądz (gościnnie)
6.4 1991 (niewymieniony w czołówce)
6.0 1990 Adiutant Napoleona (gościnnie)(niewymieniony w czołówce)
7.7 1989 Tomek(niewymieniony w czołówce)
7.8 1989 (niewymieniony w czołówce)
7.3 1989
7.3 1989 Hrabia (niewymieniony w czołówce)
4.3 1988 Adiutant
6.7 1988 Kelner(niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 (niewymieniony w czołówce)
7.5 1988 Służący (niewymieniony w czołówce)
7.6 1988 Śledczy (niewymieniony w czołówce)
7.5 1987 Kontroler(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mieczysław Kadłubowski filmy Mieczysław Kadłubowski najlepsze filmy Mieczysław Kadłubowski zdjęcia Mieczysław Kadłubowski galeria Mieczysław Kadłubowski biografia Mieczysław Kadłubowski nominacje Mieczysław Kadłubowski nagrody i wyróżnienia Mieczysław Kadłubowski filmografia Mieczysław Kadłubowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.