Mieczysław Grąbka
Data urodzenia: 1950-04-12
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Chrzęstny
7.5 2011 Malik
7.1 2010 Malik
9.0 1992 Malik
7.4 1986 Malik
6.8 1984 Malik
6.3 1972 Malik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mieczysław Grąbka filmy Mieczysław Grąbka najlepsze filmy Mieczysław Grąbka zdjęcia Mieczysław Grąbka galeria Mieczysław Grąbka biografia Mieczysław Grąbka nominacje Mieczysław Grąbka nagrody i wyróżnienia Mieczysław Grąbka filmografia Mieczysław Grąbka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.