Mickey Rooney
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2011 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Lalka Geralda
Gerald
2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2010 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 2005 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.5 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.2 1998 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1 1996 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.0 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5 1991 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Przygody Blackiego
Black Stallion, The
1990 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0
Eryk wiking
Erik the Viking
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1973 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.5 1970 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1969 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.2 1967 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1964 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.1
Prawo Burke'a
Burke's Law
1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.9 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0 1963 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1962 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.6 1962 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Śniadanie u Tiffany'ego
Breakfast at Tiffany's
1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1961 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1960 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.8 1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1958 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1957 (głos) (on sam) (gościnnie)
0.0 1956 (głos) (on sam) (gościnnie)
5.6 1956 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1954 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1953 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.5 1951 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.0 1951 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.0 1950 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mickey Rooney filmy Mickey Rooney najlepsze filmy Mickey Rooney zdjęcia Mickey Rooney galeria Mickey Rooney biografia Mickey Rooney nominacje Mickey Rooney nagrody i wyróżnienia Mickey Rooney filmografia Mickey Rooney aktor Mickey Rooney scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.