Mick Jagger
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1995 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1992 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.4 1983 (głos) (on sam) (gościnnie)
9.3 1982 (głos) (on sam) (gościnnie)
10.0 1977 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mick Jagger filmy Mick Jagger najlepsze filmy Mick Jagger zdjęcia Mick Jagger galeria Mick Jagger biografia Mick Jagger nominacje Mick Jagger nagrody i wyróżnienia Mick Jagger filmografia Mick Jagger aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.