Mick Innes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 John
0.0 2010 Henry
0.0 2006 Komendiant(gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Rowan Barker (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Gus (gościnnie)
8.0 1995 Darcy Brennan

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Mick Innes filmy Mick Innes najlepsze filmy Mick Innes zdjęcia Mick Innes galeria Mick Innes biografia Mick Innes nominacje Mick Innes nagrody i wyróżnienia Mick Innes filmografia Mick Innes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.