Michelle Wolff
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Strażnik Cherry
8.1 2007 Policjantka około dwudziestoletnia (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Oficer CPB #2 (gościnnie)
7.1
Hotel Dante
Dante's Cove
2005 Brit
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sierżant Piechoty Morskiej Maria Sanchez (gościnnie)
6.1
Ewolucja
Evolution
2001 Carla
7.6 2000 Paramedyk (gościnnie)
7.0 1999 Sanitariuszka (gościnnie)
7.0 1995 Kontroler lotów (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 EMT (1996) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michelle Wolff filmy Michelle Wolff najlepsze filmy Michelle Wolff zdjęcia Michelle Wolff galeria Michelle Wolff biografia Michelle Wolff nominacje Michelle Wolff nagrody i wyróżnienia Michelle Wolff filmografia Michelle Wolff aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.