Michelle Noh
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pielęgniarka (sceny usunięte) (gościn
7.1 2011 Matka (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Kobieta w firmie (gościnnie)
7.8
Bracia i siostry
Brothers & Sisters
2006 Pielęgniarka (sceny usunięte) (gościn
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Claire (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Pielęgniarka (sceny usunięte) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Pielęgniarka (sceny usunięte) (gościn
7.3 1990 Pielęgniarka (sceny usunięte) (gościn

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michelle Noh filmy Michelle Noh najlepsze filmy Michelle Noh zdjęcia Michelle Noh galeria Michelle Noh biografia Michelle Noh nominacje Michelle Noh nagrody i wyróżnienia Michelle Noh filmografia Michelle Noh aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.