Michelle Krusiec
Data urodzenia: 1974-10-02
Miejsce urodzenia: Fallon, Nevada, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anna Chue (gościnnie)
5.1 2011 Anna Chue (gościnnie)
0.0 2011 Anna Chue (gościnnie)
0.0 2011 Anna Chue (gościnnie)
5.0
Wytrych
Homewrecker
2010 Anna Chue (gościnnie)
4.0 2010 Anna Chue (gościnnie)
7.2 2009 Anna Chue (gościnnie)
7.8 2009 Anna Chue (gościnnie)
7.3
Mój śmiertelny wróg
My Own Worst Enemy
2008 Anna Chue (gościnnie)
7.8 2008 Nadine Park (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Anna Chue (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Anna Chue (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Helen Chin (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Anna Chue (gościnnie)
7.3 2004 Lisa Kim (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Anna Chue (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Anna Chue (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Anna Chue (gościnnie)
7.5 2002 Maria (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Anna Chue (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Anna Chue (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Anna Chue (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Anna Chue (gościnnie)
7.4
Asy z klasy
Popular
1999 Anna Chue (gościnnie)
7.0 1999 Anna Chue (gościnnie)
0.0
Jeden świat
One World
1998 Anna Chue (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Anna Chue (gościnnie)
8.1 1989 Anna Chue (gościnnie)
0.0

0 Anna Chue (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michelle Krusiec filmy Michelle Krusiec najlepsze filmy Michelle Krusiec zdjęcia Michelle Krusiec galeria Michelle Krusiec biografia Michelle Krusiec nominacje Michelle Krusiec nagrody i wyróżnienia Michelle Krusiec filmografia Michelle Krusiec aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.