Michelle Forbes
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Maryann Forrester
8.1
Dochodzenie
The Killing
2011 Mitch Larsen
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Maryann Forrester
8.3
Terapia
In Treatment
2008 Maryann Forrester
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Samantha Brinker
7.6 2005 Maryann Forrester
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Karen Decker (gościnnie)
8.0 2004 Maryann Forrester
7.8 2002 Maryann Forrester
7.6 2001 Maryann Forrester
7.7 2000 Maryann Forrester
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Maryann Forrester
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Maryann Forrester
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Maryann Forrester
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Maryann Forrester
7.4
Szkoła Buddy'ego
Swimming with Sharks
1994 Maryann Forrester
7.6 1993 Maryann Forrester
7.4 1990 Maryann Forrester
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Maryann Forrester

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michelle Forbes filmy Michelle Forbes najlepsze filmy Michelle Forbes zdjęcia Michelle Forbes galeria Michelle Forbes biografia Michelle Forbes nominacje Michelle Forbes nagrody i wyróżnienia Michelle Forbes filmografia Michelle Forbes aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.