Michelle Collins
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2008 Kath McDonnell (gościnnie)
6.8
Chata pełna Rafterów
Packed to the Rafters
2008 Kath McDonnell (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Kath McDonnell (gościnnie)
7.8
Ocean dusz
Sea of Souls
2004 Kath McDonnell (gościnnie)
5.5 2003 Kath McDonnell (gościnnie)
0.0 2001 Kath McDonnell (gościnnie)
8.6
Pod niebem Szkocji
Two Thousand Acres of Sky
2001 Kath McDonnell (gościnnie)
0.0 1999 Kath McDonnell (gościnnie)
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Kath McDonnell (gościnnie)
5.7 1989 Kath McDonnell (gościnnie)
7.9 1987 Kath McDonnell (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Kath McDonnell (gościnnie)
8.2 1982 Kath McDonnell (gościnnie)
7.4 1981 Kath McDonnell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Michelle Collins filmy Michelle Collins najlepsze filmy Michelle Collins zdjęcia Michelle Collins galeria Michelle Collins biografia Michelle Collins nominacje Michelle Collins nagrody i wyróżnienia Michelle Collins filmografia Michelle Collins aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.